Съ-Приключенци,  Твоето #ПриключениеДаБъдешМайка

Мама Милка и нейното приключение да бъде майка на две момчета

Милка е на 35 години, майка на две момчета на 7 и на 3 години.

За първи път става майка на 2-ри януари /петък/ 2015 год., в 09:00 часа сутринта за 30 минути. За втори път – на 14-ти февруари 2019 год. с продължително раждане. Но по естествен път и без упойка и двата пъти.

За нея да си мама на двама е предизвикателство, привилегия, на моменти изтощително и едновременно с това – зареждащо.

Завършила е за медицинска сестра през 2011 година в Стара Загора. От тогава работи професионално с деца в Бургас, от 11 години – в екип с логопед и психолог.

Профила си в Инстарграм – @mamamilka – създава случайно, когато била в майчинство, търсейки друг начин на изява и помощ на много майки. Той е и нейното позитивно място за осъзнати родители!

Там ще откриете ценни съвети за здравето на децата, родителството, идеи за занимания и игри, информация за детското развитие.

За нея #ПриключениетоДаБъдешМайка е като „карането на колело – за да запазиш равновесие, трябва да продължаваш да се движиш“. Не идва с наръчник и не е за всеки.

Критична е към себе си и винаги очаква и дава повече.

Споделя, че на света няма майка, която да не иска детето й да се чувства защитено, здраво, щастливо и да се справя с увереност с препядствията, съпътстващи неговото израстване.

Приема лично всяко съобщение и реагира възможно най-бързо.

Тя е приятел и съмишленик.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *