Авторски терапевтични продукти,  мамаТерапевт,  Маратон на речта

Развиваща книжка за приключенци на 3-6 години

Книжка с игри, задачки и упражения за децата, насърчаващи тяхната креативност, въображение, реч, математически умения и иницииране на игри с вас.

Първата от поредица развиващи авторски книжки за деца от различни възрастови групи.

Очакват ви 36 цветни страници, в които децата ще упражнят своите умения за внимание, концентрация, ориентиране във времето и пространството, ще творят, рециклират, откриват и изследват света около тях и своите възможности.

Тя е продукт от опита ми с работа с деца със и без потребности, от игрите и заниманията ни с Вики, събран и адресиран към родители и специалисти, подходяща за занимания вкъщи, в детската градина, в терапитята, при пътуване или на почивка.

„Нещотърсач“ – нашата запазена марка

За създаването и е използван шрифт ADYS, специално разработен от Кристина Костова в помощ на четци с дислексия.

събирам и сравнявам
ляво или дясно, напред или назад
космическо предизвикателство

Цената на нашата развиваща книжка е 33 лева, в комплект с цветни моливчета и тематичен книгоразделител.

Може да бъде доставена по Спиди, с възможност за издаване на фактура.

Може да я поръчате по имейл на motheradventureblog@gmail.com или чрез лично съобщение в профилите във фейсбук Приключението да бъдеш майка или инстаграм Motheradventureblog , също и на нашия магазин 🙂

Съпруга. Горда майка на Викторче. Слухово-речеви терапевт. Автор. Създател на карти "РечеЗвук" и развиващи книжки за малки и големи приключенци, образователни и развиващи ресурси за деца и ученици с и без потребности, на ПриключениетоДаБъдешМайка/ MotherAdventureBlog.

Един коментар

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.