За мен

Здравейте! 🙂

Аз съм Таня.

Съпруга, майка на Викторче, слухово-речеви терапевт, автор на образователни и развиващи ресурси за деца, създател на блога #ПриключениетоДаБъдешМайка.

Работя с деца от 2008-ма година и съм рехабилитатор на слуха и говора в РЦПППО – София-град.

Година по-късно създадох и до сега администрирам ФБ група – Да бъдеш ресурсен учител.

Като специалист консултирам и родители. Обучавам учители и специалисти работещи с деца и ученици със специални потребности.

Автор съм на карти РечеЗвук, развиващи книжки за малки и големи приключенци, свободни образователни ресурси за забавно и полезно време вкъщи, статии, свързани с обучението и развитието на деца и ученици.

Имам опит в академичната среда като базов учител, преподавател и докторант.

От началото на 2022-ра година съм част от терапевтично пространство „ЕлиТа“ в Перник, като терапевт на слуха и говора, консултант по детско развитие и обучител. 🙂

Член на Асоциацията на родителите на деца с увреден слух /АРДУС/, Национална Асоциация на Ресурсните Учители /НАРУ/, Сдружение частно практикуващи логопеди.

От началото на 2023 година водя своя рубрика „От кухнята – споделено за детското развитие“ – във фейсбук групата на Александра ДжандеваКариерно развитие и малък бизнес.

Като родител ценя семейното време, споделянето на моменти, четенето на книжки, игрите и общите ни занимания, нашите приключения, семейни традиции, общуването.

Моята кауза е създаването на авторски продукти, подпомагащи развитието на децата и техните умения, за да пораснат щастливи, самостоятелни и уверени в себe си човеци.

Последвайте ме в инстаграм https://www.instagram.com/motheradventureblog/

или във фейсбук https://www.facebook.com/motheradventureblog 🙂

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *