За мен

Казвам се Таня Иванова,

Слухово-речеви терапевт, автор на образователни и развиващи ресурси за деца, майка на Викторче, създател на блога #ПриключениетоДаБъдешМайка.

Работя с деца и ученици от 2008-ма година и съм рехабилитатор на слуха и говора в РЦПППО – София-град.
Година по-късно създадох и до момента администрирам ФБ групата – Да бъдеш ресурсен учител.
Консултирам родители. Обучавам учители и специалисти, работещи с деца и ученици със специални потребности.
Автор съм на карти РечеЗвук, развиващи книжки за малки и големи приключенци, безплатни ресурси със занимания за учене през игра, статии, свързани с обучението и развитието на деца и ученици.
Имам опит в академичната среда като базов учител, преподавател и докторант.
От началото на 2022-ра година съм част от център за детско развитие „ЕлиТа“ в Перник, като терапевт на слуха и говора, специален педагог, специалист детско развитие, лектор и обучител.
Член на Асоциацията на родителите на деца с увреден слух /АРДУС/, Национална Асоциация на Ресурсните Учители /НАРУ/, Сдружение частно практикуващи логопеди.
От началото на 2023-та година водя своя рубрика „От кухнята – споделено за детското развитие“ – във фейсбук групата на Александра ДжандеваКариерно развитие и малък бизнес.
От лятото, на същата година, подготвям статии и публикации свързани с детското развитие във виртуалната Библиотека за родители на прекрасния екип от Лека нощ, мило зайче .
Авторски публикации по темата за детско развитие и подкрепа на родители ще намерите и в сайта на Детските градини.
Ценя семейното време, споделянето на моменти, четенето на книжки, ученето през игра, общите ни занимания, нашите приключения, семейни традиции, общуването, връзката дете-родител.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *