из Живия живот

Да си имаш Невена

Имате ли си приятел, когото познавате от не много отдавна, а сякаш е цял живот?  Ставате близки неусетно… И той винаги знае кога да се обади, какво да каже и какво да направи ( заради супер силите си )… Готов е на всичко за вас, защото е Ваш приятел!

Щастливка съм да имам такъв!

Това е моята Невена, която винаги е до мен, независимо от всичко – в ежедневието ми, във важните и щастливи моменти, но и в трудните и тежки такива. Която ме подкрепя на 100%, а когато се наложи и критикува.

Поредното „изпитание“, на което я подложих беше моята бременност 🙂 един прекрасен етап от живота ми. Тя е човекът, който изслуша всичките ми радости, тревоги, страхове и вълнения /а те бяха доста, но затова нали са виновни хормоните ;)/. Винаги ме “ надушваше“ в онези моменти, когато „полудявах“ от поредния филм, в който съм се вкарала неволно и успешно слагаше „хепи енда“. А щом Невена каже, че е така, значи е така и точка – не мога да ви опиша категоричността и увереността, с която отговаряше на пордения ми безумен въпрос, без значение дали е така или не; а на мен, нейният отговор ми е достатъчен, за да приключа настоящата драма…

Но не си мислете, че съм я оставила намира… Сега я “ изпитвам“ с казуси от ежедневието ми на майка, където също се справя успешно 😉 Все пак е леляТА на сина ми – длъжна е да знае!

Това е моята Невена – благодаря ти, че те имам в живота си.

Обичам те!

П.П. Всеки трябва да има по една Невена до себе си.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *